EIENDOMS-ADVOKATENE
SAKER VI HAR VUNNET

Hele én av fire kjøpere av brukte boliger ender med å klage over feil og mangler.

Det kan lett oppstå problemer i forbindelse med kjøp og salg av bolig. Du har en rekke plikter og rettigheter, både som kjøper og selger. Det er mye du bør tenke på, og det er ofte snakk om mye penger. For at du skal få det du har krav på, er det viktig å ta kontakt med våre advokater slik at du går frem på riktig måte. I motsatt fall kan du tape en eller flere rettigheter, og veldig mye penger.

Visste du for eksempel at man mister retten til prisavslag, erstatning og heving dersom man oversitter reklamasjonsfristen? Eller at man som kjøper av et hus eller en leilighet har en undersøkelsesplikt?

Våre advokater har lang erfaring og står klare til å hjelpe deg. Vi vil sørge for at dine interesser blir ivaretatt. Forsikringsselskapet ditt vil også være med på å dekke utgiftene til advokat, og vinner du frem med kravet vil motparten bli dømt til å dekke alle kostnadene du har hatt i saken.

 

Har du spørsmål om feil eller mangler ved fast eiendom, send oss en gratis og uforpliktende henvendelse eller ring oss på 40 19 19 00 i dag.

 

Nøkkelord; bolig, advokat, kjøp, feil, mangler

Gratis saksvurdering!

Ingen problemer er for store, og ingen problemer er for små. Send en henvendelse til advokatene hos ADVOKATSIDENE.no i dag, så får du en GRATIS vurdering av saken din fra advokater med lang erfaring.

Ditt navn (påkrevd)

Din epost (påkrevd)

Ditt telefonnummer (påkrevd)

Din melding

RELEVANTE ARTIKLER