Bedrifts-advokatene
SAKER VI HAR VUNNET

Når man starter opp og driver en bedrift er det nærmest umulig å ikke støte på problemstillinger der man har behov for bistand fra en advokat – fra enkle kontrakter til kompliserte problemstillinger i vedtekter, opprettelser eller større kontrakter. Våre advokater har meget god kompetanse innen bistand for små og mellomstore bedrifter, og kan hjelpe med alle problemstillinger som måtte oppstå.

 

En fast advokat

De fleste bedrifter har ikke mulighet til å ansette en egen «in house»-advokat, men å ha dialog med en fast advokat kan forebygge og forhindre en mengde problemer – og i beste fall rydde problemene av veien. Andre ganger kan det være en fordel å få våre advokater inn i prosessen så tidlig som mulig, slik at bedriften ikke gjør feil som fører til at problemet vokser seg større. En fast advokatforbindelse vil kjenne din bedrift best.

 

Vi vil kunne bistå med:

  • Opprettelse av bedrift
  • Eierskifte eller opphør av bedriften
  • Kontrakter
  • Vedtekter
  • Juridisk bistand
  • Få inn og sikre utestående fordringer
  • Forhandle og finne løsninger

 

Vår anbefaling er å knytte til seg våre erfarne advokater som fast advokatforbindelse, så får dere dyktig og erfaren juridisk kompetanse og slipper å forklare alt på nytt hver gang det dukker opp en ny problemstilling.

 

Har du spørsmål om oppstart, drift eller avslutning av en bedrift, send en gratis og uforpliktende henvendelse eller ring oss på 40 19 19 00 i dag.

 

Nøkkelord; bedrift, advokat, bedriftsadvokat, kontrakter, fast

Gratis saksvurdering!

Ingen problemer er for store, og ingen problemer er for små. Send en henvendelse til advokatene hos ADVOKATSIDENE.no i dag, så får du en GRATIS vurdering av saken din fra advokater med lang erfaring.

Ditt navn (påkrevd)

Din epost (påkrevd)

Ditt telefonnummer (påkrevd)

Din melding

RELEVANTE ARTIKLER