BISTANDSADVOKAT

Hva er en bistandsadvokat?

De fleste opplever det som en tilleggsbelastning å forholde seg til politiet i forbindelse med etterforskning etter at de har vært utsatt for en straffbar handling. Ofre og etterlatte kan derfor få oppnevnt en bistandsadvokat. Dette betyr at en bistandsadvokat både yter rettslig bistand og gir annen hjelp og støtte. Advokatens arbeid betales fullt ut av det offentlige, uavhengig av hvilke inntekt du har.

Videre skal en bistandsadvokat skal ivareta fornærmedes eller de etterlattes interesser i alvorlige straffesaker i de sakene hvor anmeldes ender med straffesak.

Hva gjør en bistandsadvokat?

Eksempler på ting en bistandsadvokat kan hjelpe deg med er å kreve erstatning, søke om voldsoffererstatning, anmelde straffbare handlinger, være tilstede under avhør og hjelpe til med å få ilagt besøksforbud. Bistanden tilpasses behovet til den enkelte, og det er derfor vanskelig presentere en fullverdig liste over alt en bistandsadvokat gjør. Kort fortalt skal en bistandsadvokat være der for deg som er offer eller etterlatt.

Velg riktig bistandsadvokat for deg

Du vil selv kunne bestemme hvilken advokat du ønsker som bistandsadvokat, og det er viktig at du velger en advokat er komfortabel med.

Vi vet at tiden etter man har blitt utsatt for en krenkelse ofte er svært vanskelig, og det er viktig at man føler seg trygg hos sin bistandsadvokat. Vi har lang og bred erfaring med bistandssaker, og vil passe på at du får svar på alle spørsmål du måtte ha.

For oss er det viktig å ta oss god tid til våre klienter, og vi har både mannlige og kvinnelige advokater. Vi er der for å gjøre veien videre for deg så lett som mulig. Hos oss skal du alltid vite at vi gjør vårt ytterste for deg som klient.

Det er gratis å kontakte oss

Du må gjerne spørre oss dersom du lurer på om vi kan hjelpe deg. Dette er helt uforpliktende, gratis og ikke minst taushetsbelagt. Vi vil kunne hjelpe deg med å finne veien videre og gi deg støtte. Dette gjelder også dersom du er i tvil om du ønsker å anmelde et forhold.

Vi anbefaler også at du leser artikkelen «Hvorfor bruke advokat fra Advokatsidene».

Har du spørsmål om bistandsadvokat eller andre ubesvarte juridiske spørsmål, send en gratis og uforpliktende henvendelse, start en Chat eller ring oss på 40 19 19 00 i dag.

Våre advokater står klare til å hjelpe deg.

Nøkkelord; bistandsadvokat, gratis, advokat, vold, mishandling

Gratis saksvurdering!

Ingen problemer er for store, og ingen problemer er for små. Send en henvendelse til advokatene hos ADVOKATSIDENE.no i dag, så får du en GRATIS vurdering av saken din fra advokater med lang erfaring.

Ditt navn (påkrevd)

Din epost (påkrevd)

Ditt telefonnummer (påkrevd)

Din melding

RELEVANTE ARTIKLER FRA ADVOKATSIDENE.NO