INKASSO
SAKER VI HAR VUNNET

Bedrifter har ofte utestående kundefordringer. Det kan for bedriften både slite på likviditeten, være tidkrevende og føre til unødvendig bruk av ressurser. Invoice Inkasso AS kan hjelpe deg med inndrivelsen. Vi tar oss av alt fra fakturering, purring, dialog med kunder om nedbetaling samt alle andre sider av pengekravet. Slik kan du bruke tid på din kjernevirksomhet, og det du er god på!

Vi har over 15 års erfaring med inndrivelse og sikring av pengekrav, vi følger god inkassoskikk, og jobber aktivt og effektivt for å komme frem til gode løsninger der din bedrift får pengene de har krav på. Vi holder til i Oslo, men har klienter over hele landet. Ta kontakt i dag for å få i stand en god avtale for din bedrift, slik at bedriftens fremtidige ubetalte pengekrav blir fulgt opp på raskt og profesjonelt.

Du som oppdragsgiver beholder hele hovedstolen, Invoice Inkasso AS lever at renter, gebyrer og saksomkostninger.

Vil du ha på plass en avtale eller har du spørsmål om inkasso, send oss en gratis og uforpliktende henvendelse, eller ring oss på 40 19 19 00 i dag!

 

Nøkkelord; inkasso, inndrive, inkassoselskap, skylder, penger

Gratis saksvurdering!

Ingen problemer er for store, og ingen problemer er for små. Send en henvendelse til advokatene hos ADVOKATSIDENE.no i dag, så får du en GRATIS vurdering av saken din fra advokater med lang erfaring.

Ditt navn (påkrevd)

Din epost (påkrevd)

Ditt telefonnummer (påkrevd)

Din melding

RELEVANTE ARTIKLER